NIEUWS

Image

Detective Club nu in de winkel!

Gepost door Tom op 11-8-2020
Dit partyspel is een voortreffelijke combinatie van Dixit en Spyfall van de maker van Mysterium. Het bevat maar liefst 168 grote prachtig geïllustreerde kaarten. Het spel is razendsnel uitgegroeid tot één van onze favorieten en we zijn dan ook zeer blij deze eindelijk te mogen aankondigen!

In het spel zal de spelleider een kaart uit zijn hand kiezen en hier een codewoord bij bedenken. Dit woord zal hij meedelen aan alle spelers. Of toch bijna alle spelers, want één speler (de samenzweerder) ontvangt een leeg notitieboekje en hij zal zich door de ronde moeten bluffen. Om de beurt spelen alle spelers een kaart uit hun hand die bij het codewoord past. Dit doet men 2 keer. Als iedereen 2 kaarten voor zich heeft liggen, zal de spelleider het codewoord aan iedereen meedelen en nu mag iedereen een korte uitleg geven waarom ze voor die 2 kaarten gekozen hebben. Zal de samenzweerder met stalen zenuwen en met het nodige improvisatietalent zich kunnen verdedigen of valt hij onherroepelijk door de mand? Zolang hij maar genoeg verwarring kan veroorzaken, kan hij met punten aan de haal gaan.

Detective club heeft alles waar een partyspel aan moet voldoen. Eenvoudige spelregels, prachtig spelmateriaal en een heleboel hilarische momenten!

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht