NIEUWS

Image

Maak je klaar voor Fast Shot

Gepost door Tom op 11-8-2018
Een "flicking" spel hadden we nog niet in ons gamma, maar daar komt met Fast Shot verandering in. Fast Shot is een spel voor 2 spelers met 2 spelmechanisme. In het eerste is het de bedoeling om met je schijfje je eigen 3 paaltjes om te schieten om vervolgens te scoren in een gemeenschappelijk doel. In het andere spelsysteem moet je eerst je schijfje door dezelfde poortjes schieten om daarna opnieuw te scoren in het gemeenschappelijk doel. In het doosje zitten in totaal 20 verschillende opstellingen (10 van elk spelsysteem).

Door het feit dat je in een gemeenschappelijk doel moet scoren, is het niet alleen een behendigheidsspel, maar komt er ook wel wat tactiek bij kijken. Je zal namelijk niet altijd jezelf moeten concentreren op je opdracht, maar ook moeten verhinderen om de tegenstander te laten scoren. Dit kan door te zorgen dat je schijfje in de weg ligt, maar je kan ook het schijfje van de tegenstander wegschieten of zelfs op het doel schieten om dat te verplaatsen.

We brengen Fast Shot uit in 2 verschillende edities waarvan enkel de kleuren verschillen. Hierdoor is het ook mogelijk om met beide sets te spelen tot en met 4 spelers.

Fast Shot is recent aan ons uitgeleverd en zal weldra aan het publiek voorgesteld worden op het Brussels Games Festival. Daarna zou het richting de winkels moeten vertrekken.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht